Lej en ferielejlighed i Belek, Tyrkiet

Ønsker du ferie med andre danskere i Tyrkiet ? 

Så se her 😎 :

Prisen er kun kr. 2.500,- for den 1. uge inkl. el og vand, men excl. rengøring.

Hver efterfølgende uge koster kr. 2.000,- inkl. el og vand.

Ved evt. længere ophold, kan prisen aftales særskilt.

Slutrengøring og linnedvask er obligatorisk og koster 35 Euro skal afregnes ved ankomst direkte med Max.

Lufthavnstransport koster i alt for begge veje 80 Euro skal afregnes ved ankomst direkte med Max.

Kontakt Jesper på tlf. 4051 0185 for booking og yderligere information.

Max er vores rigtig god ven som bor i Tyrkiet, de er altid behjælpelige med både transfer til og fra lufthavn, udlejning af biler, rengøring og meget mere… (selvfølgelig mod betaling)

Max er fra Tyrkiet. Han er tysk og engelsk talende.

Belek "Tyrkiets perle" nydes bedst - med et ophold i vores lækre 3 værelses lejlighed på 83 m2 - med plads til 4 (6) personer og med flot udsigt til Taurus-bjergene.

Lejligheden ligger under 10 minutters gang fra byens centrum og tæt på alle områdets 18 golfbaner.

Belek ligger desuden centralt for rigtig mange seværdigheder.

”PINGO” er et velfungerende skønt lejlighedskompleks af 3 bygninger med 9 lejligheder i hver og vicevært i dagtimerne.  Alle lejligheder er ejet af danskere og der er selvfølgelig mulighed for at leje flere lejligheder på én gang.

Der er et indbydende Pool område, hvor der både er mulighed for at bade, nyde solen i en solseng eller hygge sig med en kold øl ved bord/bænke hjørnet i skyggen. Der er en børnepool og en lidt større pool til dem der kan svømme, samt toilet og udendørs bruser.

En ferie i PINGO” vil næsten altid være en ferie blandt danske familier, med god stemning og hyggeligt samvær. Det er ikke ualmindeligt, at der bliver arrangeret fælles grillparty. Det er selvfølgelig frivilligt om man vil deltage eller måske selv tage initiativet.

Beliggenheden :

25 minutters kørsel fra lufthavnen i Antalya.
5 - 10 minutters gang til Belek centrum.
15 minutters cykeltur til stranden.
Hvér lørdag er der stort marked i byen kun 5 minutters gang fra lejligheden starter det.

Lejligheden indeholder følgende:

Køkken (m/opvaskemaskine) og stue i ét.

1 badeværelse m/bruseniche og vaskemaskine

2 soveværelser med dobbeltseng og masser af skabsplads.

2 balkoner

Air condition, som kan indstilles til enten afkøling eller opvarmning, alt efter årstiden i køkken/stue + i begge værelser.

GRATIS trådløst netværk i lejligheden og ved Pool området.

TV

Desuden er der håndklæder, dyner, hovedpuder, sengebetræk, kaffemaskine, elkedel, toaster, viskestykker, alt i køkkenudstyr, ovn m/gas og alm. komfur, alt i service, fællesgrill (står ved pool området), tørrestativ, mm.

Du er altid velkommen til at kontakte os inden afrejse, hvis du har spørgsmål vedrørende indholdet i lejligheden eller hvad der er godt og medbringe.

Belek har alt, hvad du kan ønske dig, og det i mere rigt mål end andre ferieområder. Her er strande med blåt flag, golfbaner, uovertruffen natur med den skønneste flora og fauna, historiske steder inden for rækkevidde, 300 årlige solskinsdage, lav luftfugtighed og frisk og ren havluft. Masser af seværdigheder og mulighed for arrangerede ture.

Belek er en ny og hurtigt voksende by med gader omgivet af palmer. Byen har udviklet sig til et eksklusivt boligområde med velbyggede villaer og luksuriøse lejligheder. Den har et bredt udvalg af butikker, restauranter og helårsaktiviteter. Ud over mulighederne for sociale aktiviteter finder du læger/hospitaler, privathospital, sikkerhed og offentlige toiletfaciliteter.

Der er masser af muligheder for at handle i Belek. Du kan købe tasker, tøj, sko, badedyr og meget andet. Butikkerne har generelt åben til et langt stykke ud på aftenen. Du vil opleve at de handlende er knap så ”aggressive” i deres tilgang ift. de handlende i andre byer i Tyrkiet. Det er fordi det er vedtaget ved lov at det må de ikke være. Hvis der bliver klaget over en handlende kan bystyret fratage den handlende sin bevilling til at have forretning i Belek.

Der er flere gode supermarkeder i Belek. Og en bager tæt på PINGO her kan købes meget billig friskbagt morgenbrød.

Der er masser af restauranter i byen, maden smager godt og det billigt at spise ude.

Om lørdagen er der et stort marked i Belek, det er her du køber frisk frugt, grønt, tøj, sko, tasker og alt mulig andet.

De fleste steder tager de glædeligt imod både Euro og tyrkiske Lire (YTL). Flere steder tager de også imod kreditkort. Du kan veksle penge flere steder i byen, men du kan også hæve penge i automaten ved AKBANK eller en af de mange hæveautomater der er rundt om i byen.

Og som mand, SKAL du prøve en ægte tyrkisk frisør/barbering, hvilket er en oplevelse.

Belek by night

Belek by night

Masser af shopping

Masser af shopping

Bazaren i Belek

Bazaren i Belek

Marked i Belek hver lørdag

Marked i Belek hver lørdag

Der er mange Golf baner i Belek.

Der er mange Golf baner i Belek.

Eller bliv medlem/Like/Del vores Facebook grupper :

"PINGO - Belek, Tyrkiet" og  "JL-Ejendomme" 

Seneste kommentarer

Del siden